דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם אוכמניות
עוגת הגבינה הכי טעימה
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ולשמור במקרר.
  • 2 באותה הקערה להקציף את הגבינה הלבנה עם הסוכר (3/4 כוס) וסוכר הוניל, להוסיף את הביצים השלמות בהדרגה, להנמיך מהירות, להוסיף את הקמח וגרידת הלימון ולערבל בעדינות עד שמתקבל מרקם חלק.
  • 3 לאחד בין הקצף לתערובת הגבינה בתנועות קיפול.
  • 4 לפזר כפית קמח על האוכמניות כדי שלא יישקעו בעוגה.
  • 5 להוסיף את האוכמניות לתערובת, להעביר לתבנית חד פעמית בינונית ולאפות בחום של 150 מעלות למשך כשעה או עד שהעוגה מזהיבה.
  • 6 לפדר באבקת סוכר ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בינונית (עדיף תבנית מרובעת קטנה עד בינונית). ככל שהתבנית גדולה יותר העוגה תהיה נמוכה יותר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 19.1% 16.3% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב