דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת הגבינה הכי טעימה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ולשמור במקרר.
  • 2 באותה הקערה להקציף את הגבינה הלבנה עם הסוכר (3/4 כוס) וסוכר הוניל, להוסיף את הביצים השלמות בהדרגה, להנמיך מהירות, להוסיף את הקמח וגרידת הלימון ולערבל בעדינות עד שמתקבל מרקם חלק.
  • 3 לאחד בין הקצף לתערובת הגבינה בתנועות קיפול.
  • 4 לפזר כפית קמח על האוכמניות כדי שלא יישקעו בעוגה.
  • 5 להוסיף את האוכמניות לתערובת, להעביר לתבנית חד פעמית בינונית ולאפות בחום של 150 מעלות למשך כשעה או עד שהעוגה מזהיבה.
  • 6 לפדר באבקת סוכר ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בינונית (עדיף תבנית מרובעת קטנה עד בינונית). ככל שהתבנית גדולה יותר העוגה תהיה נמוכה יותר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)228196
חלבונים (גרם)7.78 6.69
פחמימות (גרם)2925
מתוכן סוכרים (גרם)16 13.75
שומנים (גרם)9.08 7.81
מתוכם שומן רווי (גרם)4.91 4.22
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)87.77 75.42
נתרן (מ"ג)185.37159.29
סיבים תזונתיים (גרם)1.33 1.14
מים (גרם)13.1111.26
ויטמין A (מק"ג)27.2123.38
ויטמין B (מ"ג)0.40.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.016.89
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.13
ויטמין C (מ"ג)0.240.21
ויטמין D (מק"ג)0.580.5
ויטמין E (מ"ג)0.180.15
ויטמין K (מק"ג)0.050.04
סידן (מ"ג)70.8760.9
ברזל (מ"ג)0.30.26
מגנזיום (מ"ג)2.071.78
זרחן (מ"ג)33.6828.94
אבץ (מ"ג)0.220.19
אשלגן (מ"ג)24.0820.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.53
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 19.1% 16.3% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.