מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (10 לחמניות בינוניות)
- קמח לבן - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (500 גרם)
- שמרים טריים - 1/2 שקית - סה"כ (25 גרם)
- משפר אפיה - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (25 גרם)
- סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
- שמן קנולה - 1/4 כוס קטנה - סה"כ (50 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- מים - כוס רגילה (300 מ"ל)
- ביצה - 2 Large
- למריחה ולפיזור
- שומשום - כוס (140 גרם)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו הריח שהלחמניות מפיצות בבית
- 1 מכניסים את כל המצרכים למעט המים למיקסר עם וו גיטרה ולשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים.
- 2 ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק.
- 3 משהים בכלי מכוסה ל- 15 דקות בלבד.
- 4 מחלקים לכדורים שווים וכל כדור לשלושה רצועות.
- 5 יוצרים צמה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- 6 מורחים בביצה טרופה ושומשום ואופים 25 דקות ב- 180 מעלות.
- 7 שבת שלום
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
19.7% |
12.8% |
67.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב