דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 376 גרם למנה\יחידה (3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סטייק ותפוחי אדמה במחבת
  • 1 לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב, להוציא למסננת.
  • 2 לקחת מחבת מתאימה שתכיל גם את תפוחי האדמה, להוסיף שמן, "לסגור" את הסטייק בערך 10 דקות, להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב.
  • 3 להוסיף תבלינים ולערבב.
  • 4 לכסות את המחבת ולבשל על אש נמוכה בערך חצי שעה.
  • 5 אם חסר נוזלים, להוסיף מעט מים.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 בתיאבון!

להוסיף מים - רק אם חסר. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש לטגן בשמן עמוק - כמות השמן היא הכמות המוערכת הנספגת במתכון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 30.6% 25.7% 40%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב