מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קינוח פרווה טעים וקייצי
- 1 להקציף את החלבונים (הלבנים) ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב. להוסיף את יתר מרכיבי הבלילה ולערבב היטב בתנועות קיפול. בינתיים לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
- 2 לשמן תבנית קפיצית עגולה בקוטר 28 ס"מ ולסדר בתחתית את חצאי האפרסקים כשהחלק החצוי כלפי מעלה (לא לזרוק את סירופ האפרסקים).
- 3 למזוג מעל האפרסקים את הבלילה ולאפות בתנור במשך כ- 50-60 דקות. איך שהעוגה יוצאת מהתנור למזוג עליה בצורה אחידה את הסירופ של האפרסקים.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה מס` 28.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
8.9% |
11.3% |
79.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב