דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קנלוני
קנלוני במילוי בשר, מישהו?
  • הכנת מלית הבשר:
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת.
  • 2 קוצצים את הבצל, השום והפטרוזיליה.
  • 3 מטגנים את הבצל והשום במחבת החמה. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן.
  • 4 מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את הפטרוזיליה ורסק העגבניות המרוכז, ומשחימים את הבשר. כשהוא שחום מכל צדדיו מכבים את האש.
  • הכנת הרוטב והרכבת המנה:
  • 1 קוצצים את השום, מרסקים את העגבניות ומערבבים יחד עם רסק העגבניות, הבזיליקום, האורגנו המיובש, המלח, הפלפל השחור ושמן הזית.
  • 2 ממלאים את צינורות הקנלוני במלית הבשר, מסדרים בתבנית בשכבה אחידה ככל האפשר, מכסים ברוטב העגבניות ואופים בתבנית עטופה בנייר כסף כשעה עד שהקנלוני מוכן והרוטב הצטמצם ונספג בקנלוני.
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 18.1% 33.5% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב