דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קנלוני במילוי בשר, מישהו?

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • הכנת מלית הבשר:
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת.
  • 2 קוצצים את הבצל, השום והפטרוזיליה.
  • 3 מטגנים את הבצל והשום במחבת החמה. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן.
  • 4 מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את הפטרוזיליה ורסק העגבניות המרוכז, ומשחימים את הבשר. כשהוא שחום מכל צדדיו מכבים את האש.
  • הכנת הרוטב והרכבת המנה:
  • 1 קוצצים את השום, מרסקים את העגבניות ומערבבים יחד עם רסק העגבניות, הבזיליקום, האורגנו המיובש, המלח, הפלפל השחור ושמן הזית.
  • 2 ממלאים את צינורות הקנלוני במלית הבשר, מסדרים בתבנית בשכבה אחידה ככל האפשר, מכסים ברוטב העגבניות ואופים בתבנית עטופה בנייר כסף כשעה עד שהקנלוני מוכן והרוטב הצטמצם ונספג בקנלוני.
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)395110
חלבונים (גרם)27.63 7.7
פחמימות (גרם)3811
מתוכן סוכרים (גרם)5.46 1.52
שומנים (גרם)14.92 4.16
מתוכם שומן רווי (גרם)3.74 1.04
כולסטרול (מ"ג)63.33 17.65
נתרן (מ"ג)956.56266.57
סיבים תזונתיים (גרם)2.46 0.68
מים (גרם)215.0659.93
ליקופן (מ"ג)3.490.97
ויטמין A (מק"ג)33.529.34
ויטמין B (מ"ג)7.652.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.05
ויטמין B3 (מ"ג)61.67
ויטמין B5 (מ"ג)0.760.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.478.77
ויטמין B12 (מק"ג)2.580.72
ויטמין C (מ"ג)31.798.86
ויטמין E (מ"ג)1.020.28
ויטמין K (מק"ג)2,094583.67
סידן (מ"ג)58.4616.29
ברזל (מ"ג)3.631.01
מגנזיום (מ"ג)39.3710.97
זרחן (מ"ג)244.7568.21
אבץ (מ"ג)5.731.6
אשלגן (מ"ג)685.04190.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 18.1% 33.5% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.