דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שקיות פילו ממולאות פטריות על מצע פסטו
  • 1 את הפטריות והבצל תחתכו לקוביות קטנות וטגנו מעט עם החמאה והתבלינים.
  • 2 כשהבצל והפטריות קיבלו צבע שחום הניחו למילוי להתקרר.
  • 3 לאחר מכן קחו עלה פילו אחד ותחתכו ל- 4.
  • 4 הניחו ריבוע פילו אחד ומרחו בחמאה מומסת, עליו הניחו ריבוע נוסף בצורה אלכסונית ומרחו שוב בחמאה.
  • 5 הניחו מעט מילוי במרכז והרימו את הפינות כלפי מעלה והדקו עם האצבעות או עם חוט אפייה, ומרחו את החלק החיצוני שוב במעט חמאה בשביל "השיזוף" של הפילו.
  • 6 הניחו על תבנית אפייה עם נייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 20 דקות בערך!
  • 7 חשוב להשגיח שהפילו לא יישרף.
  • 8 להכנת הפסטו - טחנו הכל יחד בבלנדר, תטעמו ותתבלו לפי הצורך.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 27.6% 12.8% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב