דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים עם תותים
עוגת גבינה פירורים עם טוויסט מושלם
  • 1 בקערת המיקסר או במעבד מזון מערבבים הקמח, אבקת האפייה, החמאה, אבקת הסוכר והמלח. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק חלק ונעים.
  • 2 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות. משטחים 1/3 מהבצק בתבנית אפייה עגולה בקוטר 22/24 ס"מ, ואת החלק הנותר מניחים על תבנית אפייה מרופדת. אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 20-25 דקות.
  • 3 בינתיים מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג ואבקת הסוכר. כשהקצפת מתייצבת מוסיפים את השמנת החמוצה וגבינת המסקרפונה, ומקציפים כ- 2-3 דקות עד להטמעה של כל המצרכים ועד שנוצר קרם חלק וטעים.
  • 4 מוציאים את תחתית הבצק ואת הבצק האפוי מהתנור, ומפוררים את הבצק האפוי לפירורים דקים שיהיו מעל העוגה.
  • 5 מרכיבים את העוגה: מעבירים מחצית מקרם הגבינה על תחתית העוגה, מפזרים מהתותים הפרוסים ומעט מסירופ התותים, ומעל מוסיפים את יתרת הקרם.
  • 6 מפזרים עוד מהתותים הפרוסים מלמעלה ואת הפירורים. ניתן לקשט מלמעלה בעוד מסירופ התותים או באבקת סוכר. שומרים במקרר למשך הלילה ולאחר מכן מתענגים על עוגת גבינה פירורים קלאסית עם שדרוג קל של תותים!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר או מעבד מזון, תבנית עגולה בקוטר 22/24 ס"מ.

שימו לב: ככל שהתבנית יותר קטנה כך העוגה תצא יותר גבוהה, אבל היא מתאימה לשני הגדלים הנ"ל. בנוסף, אפשר להכין אותה גם בפיירקס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 51.4% 6.2% 41.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.07 (1.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב