דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון אפוי
דג סלמון אפוי בתנור
  • 1 להמליח ולפלפל את נתחי הסלמון לפי הטעם (200 גרם כל נתח - 2 נתחים).
  • 2 לערבב שמן, חרדל ודבש ולמרוח על נתחי הסלמון.
  • 3 לאפות בתנור בחום של 200 מעלות 10-15 דקות.
  • 4 להגיש עם אורז.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר לאורז בסמטי מלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 24.1% 39.2% 35.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב