דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצרת עיסה חלקה ונוזלית.
  • יוצקים רבע מהכמות למחבת טפלון מחוממת בקוטר של 15 ס"מ ומבשלים משני הצדדים.
  • בוחשים את הגבינה עם האשל ומכינים רוטב תותים: מבשלים את התותים בכף שמן זית וכף סוכר חום ומועכים את התותים תוך כדי הבישול שנמשך 3 דקות. מוסיפים את הליקר. ממלאים את החביתיות בתערובת הגבינה, מגלגלים אותן ויוצקים מעליהן את רוטב התותים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 19.6% 18% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב