דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שיש בציפוי טופי שוקולד
  • 1 מניחים בקערה את השמן, המים, הביצים, הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 טורפים היטב ידנית או במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 3 מנפים לתערובת את הקמח, המלח ואבקת האפייה, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 4 יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית 24 משומנת. את שאר התערובת מערבבים עם אבקת הקקאו ויוצקים מעל התערובת בתבנית ובאמצעות כף או מזלג יוצרים דוגמת שיש.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 40-45 דקות עד שהעוגה מזהיבה, יציבה וקיסם יוצא נקי.
  • 6 ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר (עדיף להשתמש כאמור עם שוקולד מריר 60%) בפולסים של 30 שניות עד שהוא נמס לחלוטין.
  • 7 מוסיפים את הדבש ומערבבים נמרצות. יוצקים מעל העוגה בעודה היא חמה ומפזרים את פולי הקקאו הגרוסים או כל אגוז גרוס אחר שרוצים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 24.9% 8.3% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב