מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה (12 מנות פתיחה או 6 עיקריות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לשים הכל בתבנית שמכילה בניחותא (לא בדחיסות ובערימה), עם מכסה.
- 2 20 דקות ראשונות לאפות בחום של 200 מעלות. משם והלאה להוריד ל- 130 למשך שעה וחצי מינימום.
- 3 אח"כ לבדוק את מצב השיזוף של השוקיים ואם צריך להמשיך ללא מכסה בחום גבוה עוד כ- 10 דקות (אם חסרים נוזלים להוסיף כוס מים רותחים).
- 4 הנוזלים צריכים להצטמצם. לצורכי המלח המתינו לסוף כדי לבדוק אם צריך.
- 5 אם יישאר רוטב, שווה להקפיא בשקית הוא מיטיב עם כל מנה, עשיר וחלק.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
20.2% |
53.5% |
25.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב