דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה (12 מנות פתיחה או 6 עיקריות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשים הכל בתבנית שמכילה בניחותא (לא בדחיסות ובערימה), עם מכסה.
  • 2 20 דקות ראשונות לאפות בחום של 200 מעלות. משם והלאה להוריד ל- 130 למשך שעה וחצי מינימום.
  • 3 אח"כ לבדוק את מצב השיזוף של השוקיים ואם צריך להמשיך ללא מכסה בחום גבוה עוד כ- 10 דקות (אם חסרים נוזלים להוסיף כוס מים רותחים).
  • 4 הנוזלים צריכים להצטמצם. לצורכי המלח המתינו לסוף כדי לבדוק אם צריך.
  • 5 אם יישאר רוטב, שווה להקפיא בשקית הוא מיטיב עם כל מנה, עשיר וחלק.
  • 6 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)808213
חלבונים (גרם)67.23 17.71
פחמימות (גרם)329
מתוכן סוכרים (גרם)0.1 0.03
שומנים (גרם)25.35 6.68
מתוכם שומן רווי (גרם)9.05 2.38
כולסטרול (מ"ג)222.5 58.6
נתרן (מ"ג)690.94181.99
סיבים תזונתיים (גרם)0.8 0.21
מים (גרם)182.8548.16
ויטמין A (מק"ג)71.3718.8
ויטמין B (מ"ג)15.754.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.560.15
ויטמין B3 (מ"ג)12.153.2
ויטמין B5 (מ"ג)2.30.61
ויטמין B6 (מ"ג)0.570.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.065.55
ויטמין B12 (מק"ג)0.580.15
ויטמין C (מ"ג)0.710.19
ויטמין D (מק"ג)0.310.08
ויטמין E (מ"ג)0.970.26
ויטמין K (מק"ג)9.82.58
סידן (מ"ג)29.777.84
ברזל (מ"ג)3.740.98
מגנזיום (מ"ג)54.5214.36
זרחן (מ"ג)375.9599.02
אבץ (מ"ג)6.991.84
אשלגן (מ"ג)531.41139.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.781.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.951.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.341.93
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.111.61

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 20.2% 53.5% 25.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.