דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • יש לרסק ביסקוויטים ולערבב עם האגוזים הטחונים והקינמון ולפזר בתבנית.
  • יש לערבב את הגבינות, להוסיף סוכר, סוכר וניל, גרידת הלימון ואת הביצים לערבב ולבסוף להוסיף את הקמח.
  • לשפוך את הגבינות על התערובת בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 10 דקות.
  • להנמיך את החום ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות עוד 40 דקות עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.
  • בתאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
יחסית לעוגות, זוהי גירסה בריאה יותר, לא מכילה מרגרינה/חמאה/שמן, מכילה אגוזי מלך התורמים גם אומגה 3. הגבינות שבה לא שמנות והיא מכילה יותר ממנת סידן במנת הגשה - 275 מ"ג (יותר מכוס חלב). ניתן להפחית קצת בכמות הסוכר - 3/4 כוס במקום כוס שלמה וכך נחסוך עוד קלוריות מיותרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 18.6% 22.7% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב