דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 641 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בצל ממולא
אין על בצל ממולא בשר
  • 1 מערבבים יחד בקערה את כל מצרכי המילוי.
  • 2 יוצרים חתך עמוק לאורכם של הבצלים, מבשלים אותם במי מלח רותחים למשך כ- 20 דקות ומקררים תחת מים.
  • 3 מסננים ומקלפים את שכבות הבצל.
  • 4 ממלאים כל עלה בצל בתערובת המילוי, מגלגלים, מהדקים ומניחים בשכבה אחת בכלי עגול.
  • 5 מערבבים את כל מצרכי הרוטב בסיר, מביאים לרתיחה ויוצקים אל הכלי עם הבצלים הממולאים.
  • 6 מכסים את הכלי בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך כשעה וחצי-שעתיים.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערה: יש להשתמש בכוס וחצי גרגירי חומוס לאחר בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 16.9% 25.4% 50.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב