דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 770 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ספגטי ברוטב בצל מקורמל
מנת ספגטי עם טעם פשוט מושלם
  • 1 בסיר גדול ממיסים את החמאה ביחד עם שמן הזית, ענפי התימין, הבצלים החתוכים לפרוסות של חצי ירח והמלח. מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על חום בינוני. מדי פעם מערבבים, ובשלב שיש הרבה נוזלים אפשר להעלות מעט את החום עד שכל הנוזלים יתאדו כדי לזרז את התהליך.
  • 2 ברגע שהתאדו הנוזלים מורידים שוב לחום בינוני ומערבבים מדי פעם עד שמתקבל צבע כהה ומקורמל. מוסיפים את שאר המצרכים והרוטב מוכן.
  • 3 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומעבירים לסיר עם הרוטב יחד עם מעט ממי הפסטה.
  • 4 מגישים עם מלא גבינת פרמזן מגורדת!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 18.3% 12.8% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב