מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מתכון לכנפיים שאתם הולכים לאמץ לתמיד
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
- 2 לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה בקערה, להוסיף את כנפי העוף ולערבב היטב.
- 3 להעביר את הכנפיים אל תבנית מתאימה (עדיף שהכנפיים תהיינה צפופות אחת לשנייה ושלא יהיה מרווח ביניהם).
- 4 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעל בנייר כסף, לאפות במשך כ- 50 דקות, לאחר מכן להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות עוד כ- 10 דקות עד להשחמה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מתאימה.
הערך התזונתי כולל 800 גרם כנפי עוף, אך בפועל יש להשתמש בחבילה במשקל 1 ק"ג (בוצעה הפחתה מוערכת של 200 גרם עצמות לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
17.7% |
65.9% |
15.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב