דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בראוניז שוקולד פרווה ללא מרגרינה
בראוניז פרווה מושלם לשבת לשומרי הכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 להמיס בקערה במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן בפולסים קצרים (20-30 שניות), עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. להוסיף את הסוכר, המלח ותמצית הוניל, ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את הביצים ב- 2 פעימות (בכל פעם שתיים) ולטרוף במהירות. שימו לב: חייבים לטרוף מהר, אחרת הביצים עלולות להתבשל מהחום של השוקולד. להוסיף את הקמח ולערבב עד לאיחוד.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית 18x18 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לקצוץ את האגוזים/התוספות שלנו לחתיכות גסות ולפזר בנדיבות מעל.
  • 6 לאפות את הבראוניז בתנור החם למשך כ- 17-19 דקות ולא מעבר. הבראוניז צריכים לתפוח מעט, להיות יציבים בצדדים אבל רכים לגמרי במרכז (אחרי קירור זה יתייצב ויהיה פאדג`י). שימו לב: האפייה כאן חשובה! אם נאפה יותר מדי - הבראוניז ייצאו יבשים! לא לחשוב שזה לא מספיק מוכן כי זה מתייצב לאחר האפייה.
  • 7 לצנן במקרר למשך כמה שעות לפני החיתוך. לחיתוך מושלם יש להעביר למקפיא שעה לפני החיתוך. מתקבלת עוגת בראוניז פרווה ביתית מושלמת!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את האגוזים בכל תוספת אחרת שאוהבים. בנוסף, קצוות הבראוניז תמיד יהיו יבשים יותר - אין דרך להימנע מזה מאחר והם נאפים יותר מהמרכז. אם זה מפריע אפשר להסיר את הקצוות.

ציוד נדרש: תבנית 18x18 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 36.3% 10% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב