דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז שוקולד פרווה ללא מרגרינה
בראוניז שוקולד פרווה ללא מרגרינה
בראוניז פרווה מושלם לשבת לשומרי הכשרות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 להמיס בקערה במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן בפולסים קצרים (20-30 שניות), עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. להוסיף את הסוכר, המלח ותמצית הוניל, ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את הביצים ב- 2 פעימות (בכל פעם שתיים) ולטרוף במהירות. שימו לב: חייבים לטרוף מהר, אחרת הביצים עלולות להתבשל מהחום של השוקולד. להוסיף את הקמח ולערבב עד לאיחוד.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית 18x18 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לקצוץ את האגוזים/התוספות שלנו לחתיכות גסות ולפזר בנדיבות מעל.
  • 6 לאפות את הבראוניז בתנור החם למשך כ- 17-19 דקות ולא מעבר. הבראוניז צריכים לתפוח מעט, להיות יציבים בצדדים אבל רכים לגמרי במרכז (אחרי קירור זה יתייצב ויהיה פאדג`י). שימו לב: האפייה כאן חשובה! אם נאפה יותר מדי - הבראוניז ייצאו יבשים! לא לחשוב שזה לא מספיק מוכן כי זה מתייצב לאחר האפייה.
  • 7 לצנן במקרר למשך כמה שעות לפני החיתוך. לחיתוך מושלם יש להעביר למקפיא שעה לפני החיתוך. מתקבלת עוגת בראוניז פרווה ביתית מושלמת!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את האגוזים בכל תוספת אחרת שאוהבים. בנוסף, קצוות הבראוניז תמיד יהיו יבשים יותר - אין דרך להימנע מזה מאחר והם נאפים יותר מהמרכז. אם זה מפריע אפשר להסיר את הקצוות.

ציוד נדרש: תבנית 18x18 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה במיקרוגל.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)232428
חלבונים (גרם)4 7.4
פחמימות (גרם)2139
מתוכן סוכרים (גרם)8.67 16.02
שומנים (גרם)14.55 26.89
מתוכם שומן רווי (גרם)3.46 6.39
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.05
כולסטרול (מ"ג)53.94 99.66
נתרן (מ"ג)70.07129.45
סיבים תזונתיים (גרם)0.39 0.71
מים (גרם)11.2120.71
ויטמין A (מק"ג)23.242.86
ויטמין B (מ"ג)0.410.75
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.6919.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.24
ויטמין C (מ"ג)0.581.07
ויטמין D (מק"ג)0.30.55
ויטמין E (מ"ג)0.150.28
ויטמין K (מק"ג)0.040.08
סידן (מ"ג)16.2129.95
ברזל (מ"ג)0.540.99
מגנזיום (מ"ג)1.783.29
זרחן (מ"ג)37.9370.08
אבץ (מ"ג)0.190.35
אשלגן (מ"ג)20.6538.15
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.51
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.42
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.490.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 36.3% 10% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.59 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.