דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 574 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש עם תפו"א
תבשיל הבשר הכי טעים לשבת
  • 1 לטגן בשמן בסיר סוטאז` רחב את הבצלים הפרוסים, להוסיף את רסק העגבניות ולפתוח אותו בטיגון למשך כ- 2 דקות. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן משני הצדדים ("סגירת הבשר").
  • 2 להוסיף את הפפריקה, הקימל, הכורכום, העגבניות המגורדות ו- 2 כוסות מים, לכסות במכסה ולבשל למשך כשעה על אש נמוכה. באמצע הבישול להוסיף עוד 2 כוסות מים לסיר ולערבב.
  • 3 להוסיף את השום, המלח וקוביות תפוחי האדמה, ולבשל עוד כשעה עם מכסה סגור. על אש נמוכה. זהו - מתקבלת מנת גולש עם תפו"א הכי טעימה לסופ"ש!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 16.8% 47.4% 31.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב