דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 602 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אנטריקוט בתנור ברוטב ברביקיו דבש
אין על אנטריקוט בתנור
  • 1 מכניסים את כל המרכיבים לשקית קוקי גדולה (!), קושרים היטב ומניחים בתבנית פיירקס.
  • 2 עושים חריץ עם סכין באורך של כ- 3 ס"מ ומכסים את הפיירקס (או שעוטפים היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, אבל מומלץ פיירקס עם מכסה).
  • 3 צולים במשך כשעתיים וחצי בתנור בחום של 180 מעלות טורבו. לאחר מכן, מסירים את המכסה וצולים עוד כרבע שעה רק להשחמה יפה מלמעלה.
  • 4 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: שקית קוקי גדולה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 17.6% 32% 46.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב