דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 335 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות כרישה
  • 1 לחתוך מהכרישה את השורשים ואת החלק הירוק - לזרוק.
  • 2 לשטוף היטב את החלק הלבן.
  • 3 לפרוס את החלק הלבן ולהשרות בקערה מלאה מים ל- 10 דקות. לסנן את הכרישה ולשפוך את המים.
  • 4 להכניס לסיר מתאים, למלא מים ולהרתיח.
  • 5 לחצות את הבצל ולהוסיף גם לסיר.
  • 6 להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולאדות בערך 20 דקות בכלי מכוסה עד שהבצל והכרישה הופכים להיות רכים.
  • 7 להכניס למסננת, לקרר.
  • 8 לסחוט היטב את הכרישה והבצל בידיים ולהכניס למעבד מזון, לטחון ולהעביר לקערה מתאימה.
  • 9 להוסיף לקערה בשר, פירורי לחם, ביצים ותבלינים וללוש ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 10 להשאיר התערובת למנוחה של 20 דקות לערך.
  • 11 להכין קציצות, לטגן ולהגיש חם.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 15.4% 27.2% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב