מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 579 גרם למנה\יחידה (2 פילטים למנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים קלה להכנה וטעימה
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
- 2 להפשיר את פילה האמנון, לאחר מכן להשרות במים עם מעט חומץ ולימון לניטרול הריח, לשטוף שוב במים ולהניח בתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה.
- 3 לפזר בתבנית את כל הירקות, ולאחר מכן את שמן הזית, מיץ הלימון, התבלינים והכוסברה.
- 4 לערבב מעט בעדינות עם הידיים ולעסות את הדגים בתיבול.
- 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
- 6 להגיש מיד עם פלח לימון בצד (מי שאוהב יכול להוסיף עוד מלח לפי הטעם בהגשה).
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אפייה של התנור.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
19% |
55.4% |
21% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב