דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 411 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר טפלון מטגנים בכף שמן זית את הבצל עד שהוא נעשה שקוף.
  • 2 מוסיפים את שיני השום הפרוסות ואת העגבניות המרוסקות.
  • 3 מתבלים במלח, פלפל, פפריקה, אורגנו.
  • 4 מוסיפים כוס מים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 5 מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  • 6 קוטמים את ראשי הפלפלים ומרוקנים מגרעינים.
  • 7 מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה, ממלאים את הפלפלים בתערובת ומניחים בתבנית.
  • 8 מוזגים על הפלפלים את הרוטב, מפזרים את הפטרוזיליה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 35-40 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להפחית קלוריות יש להמיר את הגבינה הבולגרית עיזים בבולגרית 5% שומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.2% 10.6% 16.7% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב