מצרכים למתכון
70 מנות/יחידות, 18 גרם למנה\יחידה (כ- 70 עוגיות - 700 גרם בסה"כ)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לשים מכל החומרים בצק אחיד ונעים למגע.
- 2 מחלקים ל- 3 חלקים.
- 3 מרדדים כל חלק לעלה בעובי של כ- 4 מ"מ (לא דק מדי).
- 4 קורצים צורות או חותכים צורות ישרות בעזרת סכין או גלגלת.
- 5 מניחים את העוגיות בתבנית על נייר אפייה ברווחים קטנים.
- 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות (כ- 10-15 דקות).
- 7 לאחר שהעוגיות מוכנות, מסדרים אותן בצפיפות על ניירות האפייה שבהן הן נאפו.
- 8 ממיסים במיקרוגל בזהירות (שהשוקולד לא ישרף) בקעריות קטנות את השוקולדים (לכל שוקולד קערית).
- 9 מוסיפים לכל קערית כפית שמן ובוחשים.
- 10 בעזרת כפית (לכל קערית כפית) לוקחים כל פעם מהשוקולד ו"מציירים" על העוגיות בזירזוף דק. ממשיכים כך עד לסיום השוקולד.
- 11 מניחים כל נייר עם העוגיות על מגש או תבנית הפוכה ומקררים במקרר כ- 5 דקות.
- 12 שומרים בכלי אטום או מקפיאים.
- 13 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להמיס שוקולד (רצוי מריר) ולמרוח על הצד האחורי של העוגיות (זה שהיה מונח על התבנית) ולקרר במקפיא או במקרר. העוגיות טעימות גם ללא השוקולד.
אפשר להמיס שוקולד אחד במקום שלושה. ניתן להשתמש במקום חמאה במרגרינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
20.7% |
3.2% |
75.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב