דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 363 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל אורז עם בשר
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן ומוסיפים את הרסק, חצי כוס מים והתבלינים.
  • 2 מערבבים ומוסיפים את הבשר. להמשיך לערבב ולבשל כחמש דקות.
  • 3 מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מעבירים ללהבה קטנה ונמוכה, מבשלים כחצי שעה עד שהבשר מבושל,
  • מוסיפים את שאר המוצרים למעט האורז, ומבשלים עוד רבע שעה (אם יש צורך מוסיפים מים).
  • 5 לאחר רבע שעה של בישול הירקות וספיגת הטעמים, מוסיפים את האורז ומוסיפים מים עד כיסוי התבשיל ב- 3 ס"מ.
  • 6 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאורז מוכן.
  • 7 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 20.5% 31.6% 38.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב