דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 352 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף סיני
  • 1 לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות ולהניח בתבנית.
  • 2 להניח מעליהן את חלקי העוף.
  • 3 בקערה לערבב את הדבש, השום, הקטשופ, רוטב הסויה, אבקת מרק הבצל המעורבבת עם המים, המלח והפלפל הלבן, ולשפוך על חלקי העוף ותפוחי האדמה בתבנית.
  • 4 למזוג מעל הכל את השמן, לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה ב- 180 מעלות למשך כשעה.
  • 5 כעבור כשעה להוציא את נייר הכסף ולהשחים את העוף עוד מספר דקות.
  • 6 להגיש עם אורז לבן ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 16.9% 31.6% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב