דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (25 לביבות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
אפשר להכין גם לביבות שאינן מתוקות
  • 1 לפרוס את תפוחי האדמה והבטטה לפרוסות ולהניח בסיר עם המים.
  • 2 להביא לרתיחה ולבשל עד לריכוך.
  • 3 לסנן ולמעוך לפירה.
  • 4 לקצוץ את הכוסברה והשום ולהוסיף לתערובת הפירה.
  • 5 להוסיף את התבלינים, הביצים ופירורי הלחם ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6 לחמם את השמן במחבת, ליצור לביבות שטוחות ולטגן עד להזהבה משני הצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב ירקות נוספים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 17.6% 10.7% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב