דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים ב- 5 דקות עבודה
עוגה קלה וטעימה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות טורבו.
  • 2 לטרוף בקערה את הביצים והסוכר. להוסיף את השמן ומיץ התפוזים, ולערבב היטב. להוסיף את הקמח, אבקת האפייה וגרידת התפוז, ולערבב לתערובת חלקה (לא מעבר).
  • 3 להעביר את התערובת אל תבנית אינגליש קייק משומנת (הכמות תיראה קצת גדולה אבל זה בסדר, העוגה לא תופחת המון), ולאפות בתנור החם למשך כ- 35-45 דקות עד שהעוגה משחימה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
  • 4 כשהעוגה יוצאת מהתנור למזוג עליה את מיץ התפוזים הסחוט - אל תתקמצנו, זה נותן אקסטרה טעם וגם שומר על עסיסיות העוגה. תנו למיץ לחלחל לכל העוגה.
  • 5 לצנן היטב, לפדר באבקת הסוכר ולהגיש עוגת תפוזים בחושה, טעימה ומהירה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק 28.5x9.5 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 22.7% 8.4% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב