דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 373 גרם למנה\יחידה (4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי הודו ממולאות
  • 1 לבשל את אורז 5 הדגנים, להוסיף בשר טחון מפורר ולבשל 3 דקות פחות מהכתוב על האריזה.
  • 2 לערבב הכל - האורז, תערובת הפירות היבשים והפטרוזיליה הקצוצה יחדיו ולתבל.
  • 3 למלא בתערובת את פנים כל שוק הודו ולגלגל לצורתו המקורית.
  • 4 להניח בתבנית שטוחה ולשמור על צורה מגולגלת בעזרת שיפוד עץ ארוך רטוב שיינעץ מצד לצד.
  • 5 למרוח במשחת הקטשופ (המעורבבת), המורכבת מהקטשופ, הסילאן, החרדל, רוטב הווסטרשייר, רבע כפית עלי דפנה טחונים ו- 3 כפות מים.
  • 6 לאפות בחום בינוני מכוסה בנייר אפייה מהודק מעל שעה ורבע.
  • 7 אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף רק מים רותחים. לשפוך מדי פעם מהנוזלים על השוקיים.
  • 8 להסיר נייר ולאפות עוד רבע שעה.
  • 9 להוציא מהתנור, להמתין 10 דקות ולחצות כ"א לשניים.
  • 10 להתענג חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 11% 51.8% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב