דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה (10)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק גמבה וירקות שורש
  • 1 אופים את הפלפלים בתנור בגריל כ- 1/2 שעה עד שהם כרוכים מעט.
  • 2 מעבירים למסננת ומניחים קערה כדי לשמור את הנוזלים.
  • 3 קולפים את הפלפלים ומנקים את הגרעינים.
  • 4 בסיר גדול מטגנים את הבצל הקצוץ גס, הגזר הקצוץ גס וראש הסלרי הקצוץ גס.
  • 5 כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את הגמבות, את תפוחי האדמה החתוכים לרבעים והתבלינים.
  • 6 מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד חצי שעה.
  • 7 מעבירים את המרק לבלנדר ו/או מערבל יד וטוחנים אותו לגמרי.
  • 8 יוצקים את המרק וניתן להזליף שמן זית.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה (אפיית הפלפלים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 1.7% 9.6% 76.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב