דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (מאפינס גדולים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס דאבל שוקולד רכים במילוי נוטלה
מאפינס שוקולד ממכרים במיוחד
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות טורבו.
  • 2 לטרוף בקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל. להוסיף את השמנת החמוצה, השמן והחלב, ולערבב עד שאין גושים. להוסיף את כל המרכיבים היבשים ולערבב לאיחוד.
  • 3 לקצוץ את השוקולד המריר (להשאיר מעט בצד לטופ) ולהוסיף לתוך התערובת.
  • 4 בתבנית שקעים להניח כוסות נייר גדולות (ניתן לרכוש בחנויות אפייה/אלי אקספרס). למלא בתערובת המאפינס 3/4 מגובה הכוס ולפזר מעל את השוקולד הקצוץ שנותר (או שוקולד צ`יפס).
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש. לצנן לחלוטין, לעשות חור קטן במרכז ולזלף פנימה נוטלה בכמות שמתאימה לכם. זהו - יש לכם מאפינס דאבל שוקולד מושלמים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המאפינס יוצאים לא מאוד מתוקים ואפילו עם טיפה מרירות של הקקאו, מה שיוצר איזון עם הנוטלה. מומלץ לשמור בטמפרטורת החדר בקופסה אטומה.

ציוד נדרש: תבנית שקעים למאפינס.

את החור במרכז המאפינס יש לעשות בעזרת כפית, סכין או שיפוד עבה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 28% 8.1% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב