דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרואסון חמאה
קרואסון חמאה שבטוח תאהבו
  • 1 לערבב את מצרכי הבצק וללוש ידנית למשך כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך, להניח בצד למשך כ- 10 דקות למנוחה ולהכניס למקרר לכשעתיים לפחות.
  • 2 להוציא את הבצק מהמקרר, לחלק לשני חצאים וכל חצי לרדד לעלה מלבני. למרוח עליו חצי מכמות החמאה, לקפל לחצי, לקפל את הצדדים למרכז ושוב להניח כשעתיים במקרר. את הפעולה הזו מבצעים עוד פעמיים (גם עם החצי הבצק השני).
  • 3 לרדד את הבצק למלבן ארוך, לחתוך למשולשים, לגלגל כל משולש לקרואסון, למרוח ביצה טרופה, לפזר מעל את הסוכר, להניח על נייר אפייה בתבנית, לכסות במגבת ולהתפיח במשך כ- 20 דקות.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 5 לבשל את מצרכי הסירופ למשך כ- 10 דקות או עד שמסמיך מעט. למרוח על כל הקרואסונים בעודם חמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.3% 8.3% 66.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב