דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרואסון חמאה שבטוח תאהבו

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את מצרכי הבצק וללוש ידנית למשך כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך, להניח בצד למשך כ- 10 דקות למנוחה ולהכניס למקרר לכשעתיים לפחות.
  • 2 להוציא את הבצק מהמקרר, לחלק לשני חצאים וכל חצי לרדד לעלה מלבני. למרוח עליו חצי מכמות החמאה, לקפל לחצי, לקפל את הצדדים למרכז ושוב להניח כשעתיים במקרר. את הפעולה הזו מבצעים עוד פעמיים (גם עם החצי הבצק השני).
  • 3 לרדד את הבצק למלבן ארוך, לחתוך למשולשים, לגלגל כל משולש לקרואסון, למרוח ביצה טרופה, לפזר מעל את הסוכר, להניח על נייר אפייה בתבנית, לכסות במגבת ולהתפיח במשך כ- 20 דקות.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 5 לבשל את מצרכי הסירופ למשך כ- 10 דקות או עד שמסמיך מעט. למרוח על כל הקרואסונים בעודם חמים.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)230284
חלבונים (גרם)3.67 4.53
פחמימות (גרם)2936
מתוכן סוכרים (גרם)10.63 13.12
שומנים (גרם)11.15 13.76
מתוכם שומן רווי (גרם)6.34 7.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)56.05 69.19
נתרן (מ"ג)16.3520.18
סיבים תזונתיים (גרם)0 0
מים (גרם)29.6436.59
ויטמין A (מק"ג)10.8813.43
ויטמין B (מ"ג)0.170.21
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.314.09
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.07
ויטמין C (מ"ג)0.190.24
ויטמין D (מק"ג)0.140.17
ויטמין E (מ"ג)0.070.09
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)6.067.48
ברזל (מ"ג)0.130.16
מגנזיום (מ"ג)1.241.53
זרחן (מ"ג)13.5716.76
אבץ (מ"ג)0.090.11
אשלגן (מ"ג)12.3415.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.3% 8.3% 66.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.