מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 453 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של סלמון בתנור וכרובית
- 1 ממלאים מים בסיר, ממליחים היטב ומביאים לרתיחה. מכניסים לסיר את הכרובית ומבשלים במשך כ- 5 דקות. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 250 מעלות.
- 2 מוצאים את הכרובית מהסיר, מניחים על מגש עם נייר אפייה (עדיף יציקה ולא חד פעמי) וממתינים כדי שכל האדים ייצאו מהכרובית. מערבבים את כל מרכיבי התיבול, מתבלים אותה היטב ומעסים מכל הכיוונים.
- 3 אופים בתנור למשך כ- 20 דקות (לא לשכוח שמוסיפים לאחר מכן את הדג יחד עם הכרובית). בינתיים, מערבבים את כל מרכיבי תיבול הדג.
- 4 מוציאים את הכרובית מהתנור, מניחים בתבנית את נתחי הסלמון, עוטפים אותם היטב ברוטב, מחזירים את הכרובית לתבנית וממשיכים לאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות. אני ממליצה להפוך מדי פעם את הכרובית להשחמה מכל הצדדים (שימו לב לא לייבש את הדג).
- 5 מוציאים מהתנור ומפזרים את העירית הקצוצה מעל. ממליצה להשקות מהרוטב על הכרובית והדג לאחר שיוצא מהתנור.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
שימו לב: כל עשבי התיבול הטריים שתשימו יעשו את העבודה.
ציוד נדרש: מגש/תבנית יציקה.
הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול הכרובית ועלי הזעתר והאורגנו הטריים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
29.7% |
46.3% |
18.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב