דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בקר עם פלפלים
תבשיל בשר בקר בתוספת פלפלים
  • 1 לחתוך כל סטייק אנטריקוט לרצועות ולהניח בצלחת.
  • 2 את הבצל לחתוך לרצועות ואת הפלפלים לקוביות בינוניות.
  • 3 לחמם שמן במחבת או ווק ולהקפיץ את רצועות הבקר עד שהן משחימות ומוכנות. להוציא לצלחת.
  • 4 באותה מחבת/ווק להקפיץ את הבצל עד שיתחיל להשחים מעט, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך להקפיץ כ- 5-10 דקות עד שהם רכים.
  • 5 להחזיר את הבשר חזרה למחבת/ווק ולהוסיף את התבלינים.
  • 6 להקפיץ ביחד עוד כ- 10 דקות, לטעום ולתקן תיבול.
  • 7 להגיש ביחד עם אורז לבן.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להוסיף נבטים ובצל ירוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 33% 48.1% 16.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב