דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (12 פרוסות עוגת לימון)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת לימון
  • 1 מניחים בקערה ביצים, לבן ומיץ לימון (מיץ מלימון אחד).
  • 2 מערבלים היטב ומוסיפים שמן וסוכר.
  • 3 מערבבים עד שהסוכר נמס והשמן מוטמע בתערובת.
  • 4 מנפים את הקמח, המלח הקורנפלור ואבקת האפייה לתערובת הרטובה ומערבלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 5 יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כחצי שעה עד שהעוגה מזהיבה וקיסם יוצא נקי.
  • 6 בעוד העוגה חמה יש לערבב את מרכיבי הסירופ (הדבש ומיץ מחצי לימון) היטב ולחמם חצי דקה במיקרוגל.
  • 7 ליצוק על העוגה ולתת לסירופ להיספג. יש לשמור בקירור.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 18.2% 9% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב