דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת בצל וגבינה
  • 1 מבשלים את השומר במים עד שמתרכך כ- 40 דקות עד שעה. שופכים את המים ומשאירים להתקרר (שומר נמצא בשווקים לקראת החורף).
  • 2 בסיר שמים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל (לפחות ק"ג אחד) עם כוס מים.
  • 3 אחרי כ- 10 דקות מוסיפים את השומר. גם הבצל וגם השומר חתוכים לפרוסות דקות.
  • 4 מבשלים עד אשר הבצל מקבל שקיפות.
  • 5 מעבירים למסננת כדי להוציא את הנוזלים, נותנים כמה דקות, כדי שמקסימום נוזלים יצאו.
  • 6 בקערה או בסיר מערבבים גבינת נפוליאון עם זיתים, כף גבינת מסקרפונה, מוצרלה מגורדת, ביצים, כורכום, שקית אבקת אפייה ופפריקה.
  • 7 לאחר מכן מוסיפים את הבצל והשומר ומערבבים.
  • 8 כאשר התערובת מוכנה, מעבירים לכלי האפייה - אני שמתי בשתי תבניות אינגליש קייק מאלומיניום.
  • 9 מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות. יש לשים כיסוי של רדיד אלומיניום לא מהודק ל- 40 הדקות הראשונות. אחרי 40 דקות להוציא אותו ולהמשיך לאפות עד שמשחים, כ- 10 דקות עד רבע שעה.
  • 10 בתיאבון חיוך

מתאים במיוחד לסוכרתיים ששומרים על כמות פחמימות נמוכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 38.7% 31.2% 25.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב