דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל (3-4 קציצות למנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל קציצות עם תפוחי אדמה ואפונה
תבשיל קציצות שאתם הולכים לאמץ לתמיד
  • 1 לערבב את כל מרכיבי הקציצות, ליצור עיגולים קטנים ולהניח בצד.
  • 2 בסיר רחב לטגן קלות את שיני השום בשמן, להוסיף את התבלינים, לערבב מעט ולהוסיף את העגבניית הטחונות ורסק העגבניות, ולבשל על אש בינונית עד שהמים מתאדים.
  • 3 להוסיף את תפוחי האדמה והאפונה, ועוד כ- 2.5 כוסות מים או עד לכיסוי כל המרכיבים.
  • 4 להוסיף את הקציצות ולבשל עם מכסה סגור למשך כ- 25 דקות. מתקבל תבשיל קציצות עם תפוחי אדמה ואפונה שכל אחד ישמח לאכול לצהריים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף גם רצועות בצל.

ציוד נדרש: סיר רחב.

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 13% 28.6% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב