דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה אדומה
  • 1 הכנת המילוי: מערבבים את הבשר עם התבלינים והשמן, מוסיפים את הצנוברים ומכינים קציצות. מניחים על תבנית חד פעמית ומעבירים להקפאה לשעה (אצלנו אוהבים יותר בשר ופחות בצק).
  • 2 הכנת המרק: מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הסלרי ומערבבים. מוסיפים את הסלקים (כשהם חתוכים לריבועים קטנים כך הם מתבשלים יותר מהר) ומים עד כיסוי ומבשלים עד לריכוך כשעה. מוסיפים את רסק העגבניות ואת שאר התבלינים (למעט מיץ הלימון) ומבשלים עוד 10 דקות.
  • 3 הכנת הקובות: מערבבים את כל המצרכים עד שהסולת רכה ורטובה מעט, ומניחים בצד לרבע שעה.
  • 4 מוציאים את הקציצות מהמקפיא, צובטים מבצק הסולת חתיכה ומצפים את הקציצות.
  • 5 מכניסים את הקובות למרק ומבשלים במשך 20 דקות נוספות. מתקנים טעמים ולבסוף מוסיפים את מיץ הלימון.
  • 6 הרי לכם קובה אדומה מושלמת - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 14.4% 24.1% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב