דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 476 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עם פתיתים ואפונה בסיר אחד
ארוחת צהריים טעימה במיוחד לילדים
  • 1 טוחנים יחד את הבצל, השום והגזר, מערבבים יחד עם שאר מרכיבי הקציצות (מלבד השמן לטיגון), לשים היטב ומכדררים לכדורים קטנים.
  • 2 בסיר רחב מחממים את שמן הזית ומטגנים את הקציצות מכל הכיוונים.
  • 3 כשהקציצות מטוגנות מוסיפים את הפתיתים, האפונה והתבלינים, מערבבים ומטגנים 1-2 דקות.
  • 4 בקערה מערבבים את המים עם רסק העגבניות, מוזגים מעל הקציצות עם הפתיתים, מכסים, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כחצי שעה.
  • 5 מכבים את האש, משאירים את הסיר סגור לעוד כ- 5 דקות, מערבבים מעט ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כולל גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 10.3% 27.2% 57.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב