דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי בולונז
ספגטי בולונז עם תוספות טעימות
  • 1 לטגן בשמן במחבת גדולה מאוד/סיר סוטאז` רחב את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את הבטטה, הגזר, הפלפל האדום והשום, ולהמשיך לטגן כ- 10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט. להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו לאפור (לפורר את הבשר באמצעות מזלג תוך כדי הטיגון).
  • 3 להוסיף לתבשיל את המים, רסק העגבניות, רוטב הצ`ילי המתוק, המלח, הפלפל השחור, הסחוג והאפונה, ולבשל במשך כחצי שעה.
  • 4 בינתיים לבשל במים רותחים את הספגטי בנפרד על פי הוראות ההכנה, לסנן, להוסיף לתערובת הבשר (לאחר חצי שעת הבישול) ולבשל כ- 5 דקות נוספות. מתקבל ספגטי בולונז נהדר עם תוספות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל צורות הספגטי שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 12.8% 27.1% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב