דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן בשמן במחבת גדולה מאוד/סיר סוטאז` רחב את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את הבטטה, הגזר, הפלפל האדום והשום, ולהמשיך לטגן כ- 10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט. להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו לאפור (לפורר את הבשר באמצעות מזלג תוך כדי הטיגון).
  • 3 להוסיף לתבשיל את המים, רסק העגבניות, רוטב הצ`ילי המתוק, המלח, הפלפל השחור, הסחוג והאפונה, ולבשל במשך כחצי שעה.
  • 4 בינתיים לבשל במים רותחים את הספגטי בנפרד על פי הוראות ההכנה, לסנן, להוסיף לתערובת הבשר (לאחר חצי שעת הבישול) ולבשל כ- 5 דקות נוספות. מתקבל ספגטי בולונז נהדר עם תוספות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל צורות הספגטי שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)35495
חלבונים (גרם)21.85 5.88
פחמימות (גרם)4412
מתוכן סוכרים (גרם)6.57 1.77
שומנים (גרם)10.32 2.78
מתוכם שומן רווי (גרם)2.26 0.61
כולסטרול (מ"ג)47.5 12.78
נתרן (מ"ג)596.9160.62
סיבים תזונתיים (גרם)4.28 1.15
מים (גרם)232.3962.53
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)589.01158.49
ויטמין B (מ"ג)6.061.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.521.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.770.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.490.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.615.55
ויטמין B12 (מק"ג)1.940.52
ויטמין C (מ"ג)50.6813.64
ויטמין E (מ"ג)1.280.34
ויטמין K (מק"ג)7.051.9
סידן (מ"ג)43.6411.74
ברזל (מ"ג)2.450.66
מגנזיום (מ"ג)33.348.97
זרחן (מ"ג)182.4549.1
אבץ (מ"ג)4.321.16
אשלגן (מ"ג)510.53137.38
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 12.8% 27.1% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.