דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (17 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בייגלה עם זעתר
  • 1 בקערת מיקסר עם וו לישה יש להוסיף את כל המרכיבים חוץ מהמלח ולהפעיל במהירות נמוכה למשך 5 דקות.
  • 2 להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עוד 4 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  • 3 יש להעביר את הבצק לקערה גדולה, לכסות ולהתפיח עד להכפלת נפח הבצק.
  • 4 לאחר ההתפחה הראשונה, יש לחבוט בבצק כדי להוציא את האוויר שבו.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 17 כדורים במשקל 100 גרם לכדור.
  • 6 בכל כדור עושים חור עם האגודל במרכז הבצק ולאט לאט בעדינות מרחיבים את החור ויוצרים את צורת הבייגלה.
  • 7 להניח את הבייגלה בתבניות מרופדות בנייר אפייה עם מרווחים ביניהם ומכסים במגבת להתפחה נוספת של 40 דקות.
  • 8 לחמם תנור ל- 180 מעלות, להבריש כל בייגלה בביצה טרופה, לפזר את השומשום (כף לכל בייגלה) ומעל לפזר זעתר (כף זעתר לכל בייגל).
  • 9 לאפות בערך 20-25 דקות עד להזהבה.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עם מלח גס במקום זעתר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 16.6% 12.6% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב