דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (20-24 אוזני המן (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן מוצלחות מבצק פריך נפלא
אוזני המן לפורים שתמיד מצליחות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה (או לישה ידנית) לעבד את החמאה והקמח עד לקבלת פירורים ללא גושי חמאה. להוסיף את אבקת השקדים ואבקת הסוכר, לאחד, לבסוף להוסיף את החלמונים ולהמשיך לעבד קצרות עד לקבלת בצק.
  • 2 לרדד את הבצק לריבוע דק יחסית ולהכניס למקפיא למשך כ- 10 דקות.
  • 3 בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 165 מעלות.
  • 4 לאחר ההקפאה לקרוץ מהבצק עיגולים בינוניים, לזלף פנימה תלולית של ממרח השוקולד (להעביר קודם לכן לשקית זילוף), למרוח מסביב מחלבון הביצה ולסגור למשולש.
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות ולצנן היטב. לפדר באבקת הסוכר ולהשתדל לא לחסל מיד. מתקבלות אוזני המן מוצלחות וטעימות לפורים!
  • 6 בתיאבון וחג פורים שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים - אני מעדיפה שוקולד או פרג!

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 30.9% 6.5% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב