דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אוזני המן לפורים שתמיד מצליחות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (20-24 אוזני המן (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה (או לישה ידנית) לעבד את החמאה והקמח עד לקבלת פירורים ללא גושי חמאה. להוסיף את אבקת השקדים ואבקת הסוכר, לאחד, לבסוף להוסיף את החלמונים ולהמשיך לעבד קצרות עד לקבלת בצק.
  • 2 לרדד את הבצק לריבוע דק יחסית ולהכניס למקפיא למשך כ- 10 דקות.
  • 3 בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 165 מעלות.
  • 4 לאחר ההקפאה לקרוץ מהבצק עיגולים בינוניים, לזלף פנימה תלולית של ממרח השוקולד (להעביר קודם לכן לשקית זילוף), למרוח מסביב מחלבון הביצה ולסגור למשולש.
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות ולצנן היטב. לפדר באבקת הסוכר ולהשתדל לא לחסל מיד. מתקבלות אוזני המן מוצלחות וטעימות לפורים!
  • 6 בתיאבון וחג פורים שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים - אני מעדיפה שוקולד או פרג!

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אופל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)294480
חלבונים (גרם)3.48 5.67
פחמימות (גרם)3354
מתוכן סוכרים (גרם)6.18 10.08
שומנים (גרם)16.43 26.8
מתוכם שומן רווי (גרם)8.31 13.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.360.58
כולסטרול (מ"ג)57.56 93.87
נתרן (מ"ג)19.5331.85
סיבים תזונתיים (גרם)0.23 0.38
מים (גרם)2.624.27
ויטמין A (מק"ג)9.3515.25
ויטמין B (מ"ג)0.250.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.14
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.2818.4
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.08
ויטמין C (מ"ג)1.151.87
ויטמין D (מק"ג)0.130.22
ויטמין E (מ"ג)0.060.1
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)18.9930.97
ברזל (מ"ג)0.621.02
מגנזיום (מ"ג)0.290.47
זרחן (מ"ג)27.9345.56
אבץ (מ"ג)0.060.09
אשלגן (מ"ג)5.248.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.290.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.260.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 30.9% 6.5% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.