דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 485 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות = 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עם פסטה ואפונה
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי תערובת הקציצות ולאחר מכן ליצור כדורי בשר עגולים בקוטר של כשני סנטימטר. ניתן להשאיר כ- 2 כפות בצל קצוץ לרוטב התבשיל (או להשתמש בעוד בצל).
  • 2 להרתיח מים בסיר, להוסיף את הפסטה, לבשל עד לריכוך ולסנן. להרתיח מים בסיר נוסף, להוסיף את האפונה, לבשל עד ריכוך קל ולסנן גם כן.
  • 3 להזהיב את הבצל קלות בשמן בסיר שטוח, להוסיף את רסק העגבניות, העגבניה הקצוצה, התבלינים והמים הרותחים, ולבחוש היטב.
  • 4 כשהרוטב מתחיל לרתוח יש להוסיף את קציצות הבשר אחת אחרי השנייה, ולתת לתבשיל לרתוח ברתיחה איטית למשך כ- 20-30 דקות.
  • 5 להוציא את הקציצות מהרוטב ולסדר בקערת הגשה נאה. להסמיך את הרוטב בסיר עוד מספר דקות. לסדר ליד הקציצות את הפסטה ואת האפונה, וליצוק מעל התבשיל את הרוטב החם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 6.1% 27.5% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב