מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 404 גרם למנה\יחידה (מנה = צלחת פול עם פיתה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה מנצחת אך עם הרבה קלוריות
- 1 להשרות את הפול במים ללילה.
- 2 לשטוף היטב את הפול, להוסיף מים וכף מלח ולהרתיח עד שהפול מתרכך.
- 3 על צלחת עמוקה למרוח בסיבוב 2 כפות חומוס ומעל לצקת כ- 4 כפות פול מבושל.
- 4 יש להרתיח את הביצים. לחתוך ביצה קשה לארבע ולהניח מעל הפול בצלחת.
- 5 לערבב את מיץ הלימון עם השום הכתוש ועם הכמון ולטפטף מעל כשתי כפיות.
- 6 לשים בשני צידי הצלחת שתי כפות פטרוזליה ושתי כפות חריסה.
- 7 לטפטף מעל שתי כפות שמן זית.
- 8 להגיש עם פיתות חמות ולאכול בתיאבון.
טיפ למתכון
אפשר להגיש בצל יבש חתוך לאורך. ניתן להמליח ולפלפל לפי הטעם. מומלץ להשתמש בחומוס וטחינה בהכנה ביתית.
הערה: את החומוס רצוי להכין כמובן לבד - אנא ראו מתכון (עם סרטון קצר ומדליק) כאן באתר בשם "חומוס ביתי".
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
30.3% |
19% |
48.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב