דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

738 גרם לכל המתכון

  • בטטה - יחידה בינונית (313 גרם)
    חתוכה לקוביות
  • סוכר חום - כפית שטוחה (7 גרם)
  • בצל - יחידה קטנה (63 גרם)
    בצל אדום קטן קצוץ
  • כרע עוף - 50 גרם
    פולקה עוף
  • מים - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • סילאן - כף (22 גרם)
  • מלח - קורט
  • פלפל שחור - קורט
  • סלרי - כרפס - 1/2 ראש - סה"כ (260 גרם)
    חצי שורש סלרי קצוץ
  • שבבי צ`ילי מתוק - 1/2 כפית

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מנת עוף עם בטטה ובצל
  • 1 את הבטטה יש לחתוך לקוביות ולקרמל בתנור עם סוכר חום.
  • 2 את הירקות (בצל אדום קטן קצוץ וחצי שורש סלרי קצוץ ומושרה 5 דקות במים רותחים) יש להכניס למחבת עם 2 כפות מים, כף סילאן, 1/2 כפית שבבי צ`ילי מתוק, מלח ופלפל גרוס.
  • 3 להקפיץ את הירקות במשך 4 דקות.
  • 4 את הפולקה (לקחתי חתיכה מהשוק ונעצתי בה צלע מהעוף שיהיה יפה וגם יאפשר אחזקה) יש לצלות במחבת עם נוזלי הירקות ולסדר על הצלחת.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה והשרייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 3.7% 15.9% 70.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב